Brunch de toamnă la “Zestrea Fetei”

Pe 25 septembrie a.c., începand cu ora 10:00, Coralia Costea vă invită nu doar să-i treceți pragul muzeului Colecția Etnografică “Zestrea Fetei” din Dumbraveni și a târgului handmade, ci și la un brunch, pregătit cu mare drag pentru toți cei care doresc și pot să susțină tradițiile, meșteșugurile și nu în ultimul rând, producătorii locali de pe Valea Târnavelor.

Biletul de intrare include preparatele culinare, sirop de soc, sirop de mure, sirop de zmeură, limonadă, apă,cafea, bere CSIKI SOR, vin, coniac, țuică, afinată și vișinată.

Aperitivul rece este special conceput de bucătarul Aurel Mucenicu. Acest aperitiv, are la bază preparate tradiționale și preparate reinterpretate după metodele vechi.
Ca fel principal am ales ceaunul de porc, realizat de Sabin Peti cu multă dăruire și iscusință!
La capitolul “ceva bun”, lichiu (desert săsesc de pe Valea Târnavelor) și plăcintă de sezon.
Informații si rezervari la : 0760265032
Un interviu cu Coralia Costea poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.