Bilete pentru meciurile cu FC Hermannstadt si Astra Giurgiu

Echipa de fotbal Gaz Metan Medias joaca sambata, 15 decembrie a.c., de la ora 17:00 pe teren propriu cu FC Hermannstadt, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 20 a campionatului Ligii intai Betano. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi, vineri si sambata intre orele 14:00-17:00, la casieriile Stadionului Gaz Metan. Pretul unui bilet va fi de 30 lei la Tribunele I si II.

Admission Tickets

Biletele achizitionate pentru partida cu FC Hermannstadt vor fi valabile si pentru cea cu Astra Giurgiu, care va avea loc la inceputul lunii februarie 2019. Astfel, este necesara pastrarea biletelor pentru a avea acces si la meciul de anul viitor. incepand de joi pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piata agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.