Bilete la partida Gaz Metan – ACS Poli Timisoara

Gaz Metan joaca sambata dupa-amiaza, de la ora 18:30, pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 7 din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi, vineri si sambata la casieriile Stadionului Gaz Metan. Joi si vineri, programul de vanzare al acestora este intre orele 17-19, iar sambata, ele se pun in vanzare in intervalul orar 14:00 – 18:30. Pretul unui bilet va fi de 10 lei in toate sectoarele stadionului.

Admission Tickets

Va reamintesc ca pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in Piata Agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala). De asemenea, cu trei ore inainte de startul partidei va mai functiona inca o casa de bilete, la intrarea in Tribuna 2.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.