Badminton: Peste 70 de inscrisi la Cupa Copsa Mica

Peste 70 de sportivi participa, in acest sfarsit de saptamana, la Cupa Copsa Mica la badminton. ”Avem jucatori inscrisi in campionatul national si doi studenti francezi la Iasi. Se vor juca 210 meciuri, incepem vineri, la ora 15.00, cu meciuri din grupe, sambata program 9.00-20.00, duminica semifinale si finala 9.00-13.00”, mi-a spus Mihai Macarei, presedintele Asociatiei Sportive Copsa Mica.

Din partea clubului organizator joaca 15 sportivi, la toate categoriile A, B, C si Open. Iasi, Tg Mures, Cluj, Deva, Bacau, Bucuresti, Timisoara si Copsa Mica sunt orasele din care vin participantii la cea de-a VIII-a editie a competitiei. Programarea meciurilor si toti jucatorii inscrisi se poate vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.