Azi se reuneste echipa de baschet CSM Medias

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Medias se reuneste azi, 21 august a.c., la Sala Sporturilor din Medias. Pregatirea se va realiza doar pe plan local, programul meciurilor amicale urmand a fi stabilit in perioada urmatoare de catre staff-ul tehnic.

„Incepem pregatirea pentru noul sezon, unul mult mai dificil decat cel trecut. Speram sa fim mai competitivi. Am luat de la echipa de juniori niste jucatori foarte tineri pe care vrem sa ii inregimentam, sa faca pasul spre echipa de seniori si sa vada care este nivelul si ce inseamna o echipa profesionista. Speram ca in viitorul apropiat sa faca parte din lotul de baza al echipei noastre. Suntem in discutii cu mai multe echipe pentru a organiza jocuri amicale. Pregatirea va avea loc doar la Medias, atat fizica cat si tehnico-tactica. In zilele urmatoare vom stabili exact programul meciurilor de pregatire.” a declarat tehnicianul Mihai Popa.

In perioada urmatoare, clubul nostru urmeaza sa mai transfere cel putin doi jucatori. Asa cum a declarat si tehnicianul Mihai Popa, lotul echipei va fi completat de patru juniori. Acestia sunt: Razvan Gabor, Andrei Albu, Teo Dabau si Rares Hancas.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.