Axente Sever: Sarbatoarea Coroanei (Kronenfest)

Consistoriul Districtual Evanghelic C.A. Medias va invita in numele comunitati evanghelice din Axente Sever cu mult drag la Sarbatoarea Coroanei. Aceasta va avea loc duminica, 24 iunie a.c., ora 10:00.

“Sarbatorim Sarbatoarea Coroanei (Kronenfest) pentru a opta oara, aceasta fiind un punct fix in calendarul comunei Axente Sever. Atat gazdele ospitaliere cat si toti oaspetii sarbatoresc o traditie vie, care doreste sa ne indrepte privirile spre frumusetea naturii si catre recunostiinta adusa lui Dumnezeu, creatorul tuturor lucrurilor. Coroana de flori si toti oamenii din jurul ei sunt expresia vie a acestora, lucru care doreste sa ne umple de bucurie. Impreuna vom canta si vom asculta cantece indragite in limbile germana si romana iar pentru bunastarea oaspetilor se vor pregati bucate si bauturi contra cost”, spun organizatorii.

Din program:

  • Trupa de dans popular german a Scolii Gimnaziale “Hermann Oberth” va prezenta dansuri sub indrumarea d-nei prof. Muntean Emilia;
  • Elevii clasei a 2-a de la Scoala Gimnaziala “Hermann Oberth” vor interpreta cantece de voie buna sub indrumarea d-nei prof. Lup Monica.
  • Domnii Lup Mario (sculptor) si Bacila Iancu (pictor) vor fi alaturi de noi cu o expozitie iar copiii prezenti la sarbatoare vor avea parte de un “workshop” (atelier de creatie) sub indrumarea acestor artisti;
  • Corul din Axente Sever este asteptat cu mult drag pentru contributia sa muzicala si spirituala, precum si corul de la Biserica Evanghelica “Sf. Margareta” din Medias.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.