Axente Sever: Sarbatoarea Coroanei (Kronenfest)

Consistoriul Districtual Evanghelic C.A. Medias va invita in numele comunitati evanghelice din Axente Sever cu mult drag la Sarbatoarea Coroanei. Aceasta va avea loc duminica, 24 iunie a.c., ora 10:00.

“Sarbatorim Sarbatoarea Coroanei (Kronenfest) pentru a opta oara, aceasta fiind un punct fix in calendarul comunei Axente Sever. Atat gazdele ospitaliere cat si toti oaspetii sarbatoresc o traditie vie, care doreste sa ne indrepte privirile spre frumusetea naturii si catre recunostiinta adusa lui Dumnezeu, creatorul tuturor lucrurilor. Coroana de flori si toti oamenii din jurul ei sunt expresia vie a acestora, lucru care doreste sa ne umple de bucurie. Impreuna vom canta si vom asculta cantece indragite in limbile germana si romana iar pentru bunastarea oaspetilor se vor pregati bucate si bauturi contra cost”, spun organizatorii.

Din program:

  • Trupa de dans popular german a Scolii Gimnaziale “Hermann Oberth” va prezenta dansuri sub indrumarea d-nei prof. Muntean Emilia;
  • Elevii clasei a 2-a de la Scoala Gimnaziala “Hermann Oberth” vor interpreta cantece de voie buna sub indrumarea d-nei prof. Lup Monica.
  • Domnii Lup Mario (sculptor) si Bacila Iancu (pictor) vor fi alaturi de noi cu o expozitie iar copiii prezenti la sarbatoare vor avea parte de un “workshop” (atelier de creatie) sub indrumarea acestor artisti;
  • Corul din Axente Sever este asteptat cu mult drag pentru contributia sa muzicala si spirituala, precum si corul de la Biserica Evanghelica “Sf. Margareta” din Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *