Andreea Dragoman, exponenta tinerei generaţii

O medieşeancă este singura sportivă din România ce deţine o medalie olimpică la tenis de masă.  Andreea Dragoman a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, desfăşurate în anul 2018. Federaţia Română de Tenis de Masă se mândreşte cu acest rezultat, o numeşte pe Andreea, “exponenta tinerei generaţii” şi speră un rezultat bun şi la următoarele ediţii din Tokyo (2021) şi Paris (2024).

Momentan Andreea Dragoman joacă pentru clubul Steaua Bucureşti şi din toamna anului trecut a semnat cu o echipa din Franţa, timp de un sezon activează sub culorile celor de la Saint-Quentin. Sportiva a fost descoperita la Mediaş de către antrenorul Gheorghe Vaida de la Clubul Romgaz.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.