Andreea Dragoman este din nou campioană națională

Andreea Dragoman  a câștigat zilele trecute finala de la Campionatul Național pe echipe seniori – Superliga masculin și feminin, alături de CSA Steaua București și colegele Szocs Bernadette Cynthia și Andrada Vincze.


„Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm acest campionat. Ne-am dorit să câștigăm de când am format această echipă. A fost lungă așteptarea, mai ales cu această pandemie, dar a meritat. Am avut multe meciuri puternice și adversarele s-au ținut de noi. Mă bucur că avem o echipă frumoasă. Echipa Steaua e frumoasă”, spune medieseanca noastră.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.