Actiune de voluntariat la Spitalul Medias

De trei zile mai multi voluntari refac desenele de pe peretii holulului Sectiei de Pediatrie a Spitalului Medias. Este o actiune initiata de Crucea Rosie Subfiliala Medias.

“Calculat per total ore muncite de catre voluntari, ajung undeva la 60 de ore in 3 zile. Dar nu ne plangem. De lucru mai este. Doar holul e aproape terminat. Mai sunt saloanele si camera de relaxare, unde copilasii pot face diverse activitati. Asa ca, maine va asteptam din nou, la ora 9 in fata Spitalului, inarmati cu culori, pensule si voie buna. Multumim noilor voluntari care ni s-au alaturat la aceasta actiune” anuntau aseara pe Facebook cei de la Crucea Rosie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.