Acord de infratire intre localitatile Copsa Mica si Stefan Voda

In perioada 26-29 mai a.c., o delegatie romana din orasul Copsa Mica, formata din 18 persoane, printre care consilieri locali, reprezentanti ai Asociatiei Prietenia Copsa Mica si reprezentanti ai autoritatilor locale, s-a deplasat in orasul Stefan Voda (Raionul Stefan Voda) din Rep. Moldova, unde a participat la sarbatorile prilejuite de Hramul orasului Stefan Voda.

In data de 28 mai 2018, intr-un cadru festiv, in sala de ceremonii a primariei, a fost semnat Acordul de Infratire intre orasele Copsa Mica – Romania si Stefan Voda – Rep.Moldova. Acest act aduce “oficializarea” relatiilor de prietenie intre cele doua comunitati, incepute inca din anul 2016.

Urmeaza ca in luna decembrie a anului in curs acest Acord de Infratire sa fie semnat si in Romania, respectiv Copsa Mica, de catre o delegatie din Stefan Voda, care va fi prezenta cu aceasta ocazie si la evenimentele dedicate centenarului Marii Uniri, pregatite de oficialitatile locale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.