A apărut cartea Personalități Culturale ale Sibiului

În data de 3 iunie a.c., a fost lansată cartea „Personalități Culturale ale Sibiului”. Lansarea a avut loc la Teatrul Gong, Sibiu.

Cartea „Personalități Culturale ale Sibiului” este un proiect editorial realizat de către Asociația Culturală e-Xplorator, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală. Echipa, coordonată de Ioana Curta și Teodor Boantă, a fost formată din Andreea Paula Ștefan, Diana Hăprean, Gabriela-Elena Luca, Ştefania Sabina Nemeti și Dominique Simionescu.

“Sibiul a fost și este un simbol al culturii, Sibiul este un oraș care a dăruit lumii oameni cu viziune, oameni cu simț artistic, adevărate valori care și-au pus amprenta asupra evoluției culturale românești.  Pictori, cântăreți, actori, regizori, scriitori, profesori și nu numai… Ei sunt cei cu care ne mândrim, cei care ne inspiră și pe care îi admirăm, ei sunt cei care au răspuns întrebărilor noastre și și-au așternut poveștile de viață în rândurile culegerii noastre|, coordonatorii volumului.

Ioana Adela Curta şi Teodor Alin Boantă ne prezintă cartea „Personalități culturale ale Sibiului” , marţi 8 iunie 2021 de la ora 19:00 la Interviurile Mediaş News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Frumoasă inițiativă. De unde se poate procura acest volum?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.