53 de natiuni participa la Red Bull Romaniacs 2018

Cel mai dur raliu de hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs, incepe azi, 24 iulie la Sibiu. Timp de cinci zile, toata suflarea hard-enduro-ului mondial va fi cu ochii pe Sibiu, unde concurenti din toate colturile lumii vor incerca sa duca la bun sfarsit aceasta cursa epuizanta.

Cea de-a 15-a editie vine cu o premiera in hard-enduro-ul mondial. Nu mai putin de 53 de natiuni din toate colturile globului sunt reprezentate la startul Red Bull Romaniacs 2018. Cei mai multi vin din Marea Britanie, 86 de motociclisti, urmata de Australia, cu 46, Germania si Austria cu cate 38, Rusia cu 35 si Franta cu 29. De asemenea, din Mexic vor veni 22 de rideri, iar din Statele Unite, 20. Alaturi de ei vor participa concurenti din Malaiezia, Indonezia, Japonia, Niger, Chile, Peru, Coreea de Sud, Venezuela si chiar din Insulele Virgine.

Prin urmare, evenimentul a fost marcat de o parada festiva care a avut loc luni, 23 iulie. Reprezentanti ai fiecarei natiuni prezente la Red Bull Romaniacs 2018 au marsaluit pe motociclete pe bulevardul Balcescu, la ora 16:30, si in Piata Mare, unde favoritii competitiei si reprezentantii celor 53 de natiuni au fost prezentati in fata publicului. Prezentarea a fost urmata de o sesiune demo pe circuitul Prologului de pe Bulevardul Coposu unde cei mai buni motociclisti ai clasei Gold au facut pentru prima data cunostinta cu surprizele pregatite de Andy Fazekas.

Prologul Red Bull Romaniacs incepe marti dimineata, 24 iulie, la ora 8:30, cu calificarile claselor Bronze, Silver si Gold. Ultimii care vor intra pe traseu sunt concurentii de la clasa Iron care doresc sa parcurga Prologul pentru o clasare cat mai buna la startul primei zile de off-road. Pentru concurentii acestei clase participarea la Prolog nu este obligatorie. Cei mai rapizi 35 de concurenti din fiecare clasa vor lua apoi startul in finalele ce incep la ora 17:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.