Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu dă startul sărbătorilor de iarnă vineri, 17 noiembrie a.c., la ora 19, când plasa de lumini se va aprinde pentru prima dată în acest an deasupra Pieței Mari, cel mai fotografiat loc din țară pe perioada acestor sărbători.

Pregătirile pentru ediția din acest an a Târgului au început încă din luna mai, cu o selecție riguroasă a tuturor expozanților ce vor fi prezenți la Sibiu pe parcursul celor 50 de zile cât durează evenimentul. Pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență cât mai diversă, organizatorii au gândit un mix variat de produse, de la cadouri extrem de variate până la cele mai delicioase mâncăruri și băuturi de sezon. Expozanții au fost încurajați să caute și să găsească soluții de aprovizionare sustenabile și accesibile și au fost consiliați, pe baza experienței evenimentelor anterioare, pentru a găsi produse la diferite nivele de preț, tocmai pentru ca absolut orice vizitator al Târgului de Crăciun din Sibiu să găsească ceva pe gustul său și pe măsura buzunarului. Toate informațiile colectate de la vizitatorii și expozanții edițiilor anterioare le-au fost puse la dispoziție celor selectați în acest an cu unicul scop ca oferta târgului să fie pe placul celor care vor trece anul acesta pragul celui mai cunoscut eveniment de profil din țară.

Târgul se extinde în curtea Palatului Brukenthal

Târgul de Crăciun din Sibiu este cotat printre cele mai frumoase din Europa, așadar extinderea lui a venit într-un mod firesc iar curtea Palatului Brukenthal se potrivește perfect pentru a reda magia sărbătorilor de Crăciun.

Această nouă locație este gândită pe post de alternativă la forfota publicului din Piața Mare, un loc potrivit pentru momente în care liniștea și relaxarea au prioritate, fie pentru a ne reîncărca energia sau pentru a celebra o zi plină pe care o lăsăm în urmă. Acest loc trebuie sa ajungă, în timp, unul dintre “cele mai magice locuri de pe pământ” în perioada Sărbătorilor.

Invitați în acest nou spațiu sunt expozanți cu excelente articole handmade, patiserii deosebite din Sibiu și Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentați iar experiența culinară a acestei extensii a Târgului de Crăciun se anunță de excepție. Pe scurt, oferta gastronomică și cea artizanala sunt în maximă concordanță cu spațiul care găzduiește acest eveniment.

Nici muzica nu va lipsi din curtea Palatului Brukenthal, unde pe scena amplasată acolo vor urca rând pe rând Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame și alte formații de jazz, DJ-i de electro funk, sau artiști în muzica clasică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *