Restricții de circulație pe perioada desfășurării Mediaș Bike Marathon 2023

Cu ocazia desfășurării competiției „Mediaș Bike Marathon“ (MBM) 2023, vor fi instituite anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră în municipiul nostru. Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri, 1 septembrie 2023, de la ora 17:00 și până la ora 21:30, iar în data desfășurării concursului – sâmbătă, 2 septembrie, restricțiile de trafic se vor aplica pe străzile J. Honterus și Petru Rareș, de la ora 7:00 până la ora 18:00.

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă în perioada 1 – 2 septembrie a.c., ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș. Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.

De asemenea, în data de 2 septembrie 2023, între orele 9:00 și 17:00, pentru a nu disturba participanții la competiție, se recomandă folosirea de rute alternative sau circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul de start: Johannes Honterus – Nicolae Titulescu – După Zid –  Târnavei –Șt. O. Iosif –Cloșca –Avram Iancu –Nicolae Filipescu – Mărășești –Gheorghe Lazăr –Buzdului – Lutăriei – Plopului și pe traseul de sosire cuprinzând str. Plopului – 9 Mai – pasaj CFR – Petru Maior – Aurel Vlaicu – Intrarea Aviației – Piloților – Dig Târnavă – Titu Maiorescu – Nicolae Titulescu – Johannes Honterus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *