Festivalul Berii revine în forță la Mediaș

Dragi berari și petrecăreți, sunteți pregătiți pentru trei zile de distracție debordantă? Marcați-vă în calendare perioada 4-6 august 2023 și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat! Ia-ți prietenii cei mai buni, îmbracă-te de festival și pregătește-te de cea mai mare petrecere a anului, pentru că polul distracţiei se muta timp de trei zile la Mediaş! Vă întâmpină energia pozitivă, diverse activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie! Piața Cornelui Coposu din Mediaș  va fi gazda acestui festival extraordinar, cu o atmosferă vibrantă și prietenoasă ce vă așteaptă timp de trei zile.

Concerte cu muzică live de cea mai bună calitate în fiecare seară, artiști și trupe naționale și locale care vă vor face să dansați  Marius Țugulescu, Codruța Rodean, Amna, Dorian Popa, Raul Pop, Dinamic, Gabriella Nastas, Azza, Cargo, Costel Popa, Aurica Bacea, Romania, Nicu Paleru, Claudia Puican și Armin Nicoară.

Nu vă faceți griji cu privire la pofta de mâncare! Veți găsi o varietate delicioasă de preparate culinare, de la mâncare tradițională până la opțiuni inedite, în zona de  Food Zone și Food Trucks. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se poate frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării!

Parcul de distracții vă așteaptă cu adrenalină și distracție pe toată durata festivalului, adevărate atracții care vă vor face inima să bată mai tare!Pentru toți iubitorii de bere, avem cea mai bună veste! Veți putea degusta o selecție vastă de beri tradiționale și artizanale, pentru a-ți răsfăța simțurile cu arome și gusturi excepționale. Nu ratați șansa de a fi parte dintr-un festival care aduce laolaltă muzică, distracție și cea mai bună bere! Invitați-vă prietenii, familia și veniți să creați amintiri de neuitat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *