Festivalul Vándorcsizma, recomandări de acces

Festivalul Vándorcsizma, cel mai așteptat eveniment cultural al anului, de către comunitatea maghiară medieșeană, se va desfășura în data de 10 iunie în Parcul Greweln din Mediaș. Organizat de Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș, UDMR organizația județeană Sibiu, SMCT organizația județeană Sibiu și Asociația Culturală Gyöngyvirág din Mediaș, festivalul promite o zi plină de distracție și tradiție pentru toți participanții.

“În cadrul Festivalului Vándorcsizma, strada Greweln va fi deschisă circulației, însă recomandăm tuturor să evite deplasarea cu mașina. Pentru cei care aleg totuși să vină cu autoturismul, vă rugăm să urmați cu atenție indicațiile voluntarilor pentru a vă putea parca și staționa autoturismul în zonele special amenajate de pe strada Greweln.  Dorind să asigurăm accesibilitatea și confortul participanților, punem la dispoziție un autobuz care va circula la fiecare 15 minute între fosta ACR și Parcul Greweln, oferind o alternativă convenabilă și eco-friendly de transport.

Evenimentul este susținut și sprijinit de partenerii și finanțatorii noștri de încredere: Primăria Municipiului Mediaș, Consiliul Județean Sibiu, Muzeul Astra, S.N.T.G.N. Transgaz S.A., OTP Bank România, Fundația Bethlen Gabor, Fundația Communitas și Uniunea Democrată Maghiară din România. Fără sprijinul lor generos, organizarea acestui festival nu ar fi fost posibilă”, transmit organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *