Două colaborări editoriale

La începtului acestei luni au fost lansate două cărți la care am avut plăcerea să colaborez în acest an. Este vorba de lucrările semnate de către ing. Liviu Pintican-Juga – „Evenimente și personalități din istoria Mediașului, oglindite în filatelie“ și Răzvan Faloba – ,,Arta menținerii sănătății omului“.

La volumul realizat de ing. Liviu Pintican-Juga am scris prefața. Împreună am colaborat la mai multe proiecte, am publicat în seria de volume “Mediaș 750”,  a fost invitatul meu la Interviurile Mediaș News, în care am aflat că prin intermediul mamei sale a descoperit filatelia din fragedă copilărie.

În ultimii șase ani Liviu Pintican Juga a realizat peste 40 de ștampile speciale, care au legătură cu istoria Mediașului, bine cunoscutul colecționar medieșean are la activ participări multiple la concursuri, expoziții naționale și  internaționale de filatelie, care s-au concretizat cu un palmares impresionant de premii.

Mohamed Ahmed și Liviu Pintican Juga

 

Și colaborarea cu Răzvan Faloba este una de lungă durată. La volumul ,,Arta menținerii sănătății omului“, autorul m-a rugat să scriu despre colaborările noastre și despre utilitatea cărții pentru publicul larg, nu doar pentru cei care caută un remediu anume pentru o boală.

Cele două volume au fost lansate  în cadrul evenimentului cultural „Zilele Mediașului“, o manifestare complexă, dedicată aniversării a 756 de ani de atestare documentară a orașului nostru, organizat de Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, în perioada 2 – 4 iunie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *