Ștampila 100 ani de la apariția lucrării „Racheta în spațiul planetar”

Azi, 30 mai a.c., iubitorii filateliei au parte de o nouă ștampilă aniversară. Este vorba de ștampila 100 ani de la apariția lucrării „Racheta în spațiul planetar”, realizata de colectionarul Liviu Pintican Juga.

Zilele trecute la Mediaș, a fost marcată de o premieră filatelică. Pentru prima dată în decursul unei săptămâni Oficiul nr.1 Mediaș, a avut parte de 3 ștampile speciale. Cele trei ștampile realizare de Liviu Pintican Juga, membru al Clubului Filatelic Mediaș, au fost dedicate unor personalități medieșene și unui eveniment internațional, care s-a desfășurat în orașul de pe Târnava Mare.

Liviu Pintican-Juga, bine cunoscutul colecționar medieșean are la activ participări multiple la concursuri, expoziții naționale și  internaționale de filatelie, care s-au concretizat cu un palmares impresionant de premii. Împreună am colaborat la mai multe proiecte, am publicat în seria de volume “Mediaș 750”,  a fost invitatul meu la Interviurile Mediaș News, în care am aflat că prin intermediul mamei sale a descoperit filatelia din fragedă copilărie. În ultimii șase ani Liviu Pintica Juga a realizat peste 40 de ștampile speciale, care au legătură cu istoria Mediașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *