Bianca Crețu a câștigat premiul de popularitate la Festivalul „Lucreţia Ciobanu”

Bianca Crețu a câștigat premiul de popularitate la cea de-a VI-a ediție a Festivalului-Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”, organizat de Consiliul Judeţean Sibiu şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu.
Bianca Crețu este elevă la Școala Populară de Arte “Ilie Micu”, la clasa profesorului Cosmin Verde și colaborator al Ansamblului Folcloric ,,Tarnavele” din Mediaș, în cadrul Școlii de Dans ,,Vasile Stoia”. A moștenit darul de a cânta de la tatăl său și îl duce mai departe în cinstea bunicului, care și el la rândul lui a fost cântăreț în biserică.

 

“Sunt extrem de fericită și onorată să fiu premiată de cel care mi-a fost mereu alături și mă susținut, acesta este publicul meu drag! Am cântat din inimă asa cum mi-a fost dat, m-am bucurat ca am pășit pe cea mai importantă scenă, scena Marelui Festival”Lucreția Ciobanu”.  Mulțumesc publicului pentru cel mai important premiu, asta îmi dă putere și curaj și vin în fața dumneavoastră cu cântecul meu drag de pe Târnavă! Mulțumesc din suflet juriului, orchestrei, domnului dirijor Popescu Gabriel, Centrul Creației Junii Sibiului, și doamnei Silvia Macrea. Și nu în ultimul rând, mulțumesc celui care m-a susținut necondiționat și mi-a împărtășit cu atâta dragoste tainele folclorului românesc Cosmin Verde! Am primit extrem de multe mesaje, cu felicitări și cuvinte frumoase, mesaje care m-au emoționat și mi-au adus multă bucurie în suflet!  Vă mulțumesc tuturor, și mă înclin cu respect!”, a scris pe facebook, Bianca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *