Cine cântă la petrecerea de Revelion ce va avea loc în Piața Mare din Sibiu?

Sibiul va trece în noul an pe piesele interpretate de Irina Rimes și de formația sibiană Domino, la petrecerea de Revelion ce va avea loc în Piața Mare, în noaptea dintre ani. Centrul Sibiului va răsuna în noaptea dintre ani la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Municipiului Sibiu și Asociația Events for Tourism. Pe scena ce va fi amplasată în apropierea clădirii primăriei municipiului Sibiu este pregătit un show de zile mari, condus de una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, Irina Rimes.

După ce fanii sibieni au avut ocazia să o vadă în vară, la Focus in the Park, Irina Rimes revine la Sibiu pentru un concert cu atât mai memorabil cu cât se petrece în cea mai importantă noapte din an. Irina și-a început cariera în țara de baștină, Republica Moldova, unde a devenit cunoscută în urma participării la concursul Fabrica de Staruri. S-a mutat apoi în România, unde a lansat deja patru albume de studio ce au transformat-o într-una dintre cele mai de succes cântărețe din țară. Din 2018, Irina Rimes face parte din juriul show-ului de televiziune Vocea României. Alături de interpreta din Republica Moldova, în noaptea dintre ani vor urca pe scena din centrul orașului și sibienii de la Domino, una dintre trupele emblematice ale Sibiului.

Domino este o trupă unică în peisajul muzical românesc datorită combinației de instrumente folosite. Țambalul este „piesa de rezistență” a trupei, măiastru mânuit de Romulus Cipariu, combinat cu chitară electrică, chitară bass, sintetizatoare și tobe. Domino are un stil apropiat rock-ului alternativ, combinat însă cu multe influențe, mai ales din folclorul românesc. Petrecerea de Revelion nu se încheie cu cele două concerte ci va continua până spre dimineață, cu DJ Funky Drop la pupitru. Concertele vor începe de la ora 21.

Pentru montarea scenei și organizarea evenimentelor de Revelion aproximativ 30% dintre căsuțele din Târgul de Crăciun vor fi demontate. Târgul rămâne deschis în această formulă până în data de 2 ianuarie 2023.  Programul Cultural Revelion 2022 este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *