Yoga Workshop la Mediaș

În de 16 decembrie a.c., la  ora 17:00 vă așteptăm la o seara în care să ne folosim toate simțurile pentru a dobândi o stare de echilibru interior și exterior. Sunteți invitați la o incursiune în mitologia indiană, originile yoga și limba sanscrită, urmate de o sesiune practică de yoga – de la Haṭha (हठ) la Vinyāsa (विन्यास). Gazdele voastre vor fi Corina Bot și Ioana Abramiuc.


Corina este pasionata de yoga, pe care o practica de 12 ani, mitologia indiană și limba sanscrită pe care a studiat-o la New York. Acolo s-a certificat ca instructor yoga în cadrul Ananda Ashram, International School of East-West Unity, NY.
Ioana este pasionată de terapii complementare și alternative si practica yoga de peste 15 ani. S-a certificat ca instructor yoga la Indian School of Yoga Therapy și este terapeut holistic cu competență în terapia Bowen și aromaterapie.
Yoga derivă din termenul sanscrit Yoga (योग) –cu sensul de unitate- este un sistem antic care aduce împreună exerciții pentru corp, minte și suflet. Insa yoga nu este doar despre exercitii; este un mod de a descoperii unitatea cu tine, cu lumea, cu natura.Inscrierei la : https://forms.gle/M3bujhLsartvqVWw5
Locație: sediul Asociației Phoenix Speranța, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 17 Mediaș
Vârsta recomandată : 16+
Echipament necesar: Saltea yoga, haine comode care să permită mișcări ample

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *