Nou la Mediaș: Casa Rustic, restaurantul cu mâncarea de altădată!

De Ziua Națională a României se deschide la Mediaș, un restaurant cu meniuri tradiționale românești. Restaurantul Casa Rustic este situat pe strada Ilarie Chendi nr.2, cu intrarea  din Șoseua Sibiului.

Meniu “a la carte” tradițional românesc conține printre altele ciorbă de burtă, ciorbă de tarhon cu carne de porc, ciorbă de legume sau preparate la grătar, atent pregătite pentru voi de către Anca și Vasile.

“Bucătăria tradițională se află mereu printre preferințele românilor, dar și a oaspeților din străinătate, care poposesc în vacanță pe melegurile noastre.  Cei care ne vor trece pragul pot savura specialitatea bucătarului la Casa Rustic, am pregătit o iahnie cu ciolan de porc sau șnițelul rustic, de te lingi pe degete!

În meniu vrem să introducem și barzaska (borzosco) după rețeta lui Erni SCHMIDT, iar spre finalul anului  pentru a ușura munca în bucătarie a medieșencelor, ne-am gândit să pregătim un platou special de sărbători, numai bun de pus pe masă”, mi-au spus Bogdan și Ionel, cei doi administratori ai restaurantului.

Din data de 5 decembrie a.c., săptămânal clienții pot alege la Casa Rustic și meniul zilei, care se poate servi atât în restaurant cât și livrat la domiciliu sau birou. Comezile pentru meniul zilei se primesc la numărul de telefon 0772.172.822, începând cu ora 10:00 și până la ora 17:00, ultima comandă. Prețul la meniul zilei este de doar 22 de lei.

Casa Rustic organizează și evenimente de familie, pentru maxim de 45 persoane. În zilele mai călduroase , clienții sunt bineveniți  pe o terasă cu o capacitate de 35 locuri.

“Așteptăm cu nerăbdare să ne treceți pragul la Casa Rustic, să vă bucurați de “ Mâncarea de altădată!”, au adăugat Bogdan și Ionel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *