Îmbunătățirea infrastructurii de apă la Mediaș

Începând cu data de 8 noiembrie 2022, la nivelul Municipiului Mediaș, Primăria Mediaș prin operatorul regional SC Apa Târnavei Mari SA, desfășoară ample lucrări de reabilitare și extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, în valoare de peste 133 milioane de lei, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate consumatorilor. Conform graficului de execuție, într-o primă etapă, vor fi realizate lucrări de reabilitare a rețelei apă și de canalizare menajeră în Cartierul Gura Câmpului.

Primăria Municipiului Mediaș face apel la înțelegerea locuitorilor din zonele afectate de lucrări în legătură cu disconfortul produs pe parcursul execuției. De asemenea, populația orașului va fi informată periodic, atât asupra stadiului lucrărilor, cât și asupra zonelor în care acestea vor avea loc.

Persoanele afectate în mod direct de disconfortul creat de lucrări sunt rugate să se adreseze Operatorului Regional Apa Târnavei Mari la  telefon: 0269 845919 (tasta 9 – Secretariat), în scris la adresa de e-mail: relatii.clienti@apatarnavei.ro, sau Primăriei Municipiului Mediaș la telefon 0269 803801, respectiv, la adresa de e-mail: primaria@primariamedias.ro.

Proiectul se desfășoară prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, iar obiectivul general vizează îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată din regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu, prin extinderea și dezvoltarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, controlată microbiologic, în condiții de siguranță și protecție a sănătății în localități, în vederea conformării cu cerințele directivelor europene privind calitatea apei destinate consumului uman (Directiva 98/83/CE) și epurarea apelor uzate (Directiva 91/271/EEC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *