Terapeutul Ovidiu Dragoș Argeșanu vine la Mediaș

În perioada 9-10 noiembrie a.c., Ovidiu Dragoș Argeșanu se va afla la Mediaș. Terapeutul Argeşanu, unul dintre cei mai respectaţi maeştri reiki, susține un curs, terapii individuale și inițieri, în cadrul evenimentului “Manifestarea atributelor yin și yang de-a lungul vietii!”. Detalii și înscrieri puteți afla la numărul de telefon 0752.224.562.

Ovidiu Dragoş Argeşanu scrie despre magie şi efectele ei, despre boli, despre lumea de dincolo, percepţia despre viaţă, căile spirituale şi cele mai întâlnite probleme ale oamenilor.

“Am făcut psihoterapie-psihanaliză ca să înțeleg punctul de vedere al medicinii alopate asupra bolii psihice. Apoi am descoperit diferite forme de terapie și căi spirituale cum ar fi Reiki, Karuna Reiki, și alte sisteme. Am urmat cursuri de radiestezie , de chi kung pentru a-mi îmbunătăți percepția despre lume și viață. Atacul PSI, a doua dintre cărțile mele am început să o scriu că și lucrare de doctorat. Din păcate, sau mai degrabă din fericire, profesorul care mi-o acceptase după un timp, m-a anunțat că nu mă mai poate coordona în acest demers al meu întrucât titlul lucrării mele sperie.

Atunci am decis să o public. Am semnat contractul cu o renumită editura din țară care însă mi-a publicat-o după un an și jumătate. După apariția cărții, care se ocupa mult de magie, de efectul ei asupra oamenilor, din punct de vedere științific, psihic, medical și spiritual, am început să fiu căutat de tot mai mulți oameni. Drept urmare experiența mea s-a îmbunătățit. Concluziile desprinse din relațiile cu pacienții le-am publicat în continuare în Arta Războiului PSI și Arta Războiului PSI – Protecția. De fapt fiecare carte este o consecință firească a studiilor mele în ceea ce privește contactul cu oamenii, problemele lor, boala, magia și viața. Fiecare carte reprezintă o etapă din viața mea, crezul meu la acel moment, întrebările și răspunsurile mele”, spune Ovidiu Dragoș Argeșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *