Galerie foto: Dorothea Brasovean a participat la Festivalul Transilvania Fashion

Zilele trecute Dorothea Brasovean a participat la Festivalul Transilvania Fashion. Evenimentul s-a desfasurat la Cluj Napoca in perioada 9 – 11 septembrie a.c., Festivalul Transilvania Fashion (FTF) este parte a unui ciclu de Gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, pe care Asociația Culturală Pro Transilvania și Dr. Matei Miko, Președintele Festivalului, le organizează de peste 25 de ani.

Festivalul a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați, pe vasta scenă Europeană, prin contribuția conjugată a mass media și a partenerilor din European Fashion Council și FashionTV. Pe catwalk-ul impresionant au urcat peste 80 de modele feminine și masculine care au prezentat peste 45 de colecții ale designerilor invitați la ediția 2022 a Festivalului Transilvania Fashion.

 

Secțiunea designerilor consacrați a cuprins în acest an nume sonore precum Cătălin Botezatu, Aleha Toncea, Tudor Halațiu, Claudia Rawlings (Londra), Kinga Varga sau Raluca Soare. La ediția 2022 a FTF au fost invitați, într-o secțiune internațională consistentă, creativă și surprinzătoare, designeri din Ucraina, Italia, Olanda, Anglia, Republica Moldova și Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *