Programul ASTRA ROCK Festival

ASTRA Rock este cel mai nou și promițător festival din România și se adresează în egală măsură iubitorilor de muzică bună și celor care vor să petreacă timp de calitate în atmosfera unui eveniment live de talie internațională, dar și să se bucure de natură și activități conexe împreună cu familia. Concertele au loc în spațiul celui mai mare muzeu open-air din Europa, și, în același timp, al celei mai importante instituții etnografice din România. Muzeul în aer liber ASTRA este amplasat într-un adevărat paradis, în rezervația naturală Dumbrava Sibiului. Cu o suprafață de 96 de hectare, un lac impresionant, vegetație bogată și peste 10 kilometri de alei, spațiul este ideal pentru un eveniment muzical precum ASTRA Rock.
Pe lângă Guano Apes, la prima ediție a festivalului ASTRA Rock vor urca pe scena din Dumbrava Sibiului câteva dintre cele mai cunoscute, dar și mai promițătoare trupe românești, acoperind o varietate de genuri: Dirty Shirt, The Motans, Coma, Luna Amară, Iarba Fiarelor, Dora Gaitanovici, I‘m the Trip și Revolver.
Programul festivalului arată astfel:
 • Vineri, 12 august
  ▪️ 19:00 – Dora Gaitanovici
  ▪️ 20:30 – Luna Amară
  ▪️ 22:30 – The Motans
 • Sâmbătă, 13 august
  ▪️ 19:00 – I‘m the Trip
  ▪️ 20:30 – Coma
  ▪️ 22:30 – Guano Apes
 • Duminică, 14 august
  ▪️ 19:00 – Revolver
  ▪️ 20:30 – iarba Fiarelor
  ▪️ 22:00 – Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra

Abonamentele de trei zile costă 250 de lei și pot fi achiziționate pe iaBilet.ro ➡️ bit.ly/ASTRARock22B..
Sunt disponibile și bilete de o zi la prețul de 100 lei.
La toate prețurile acestea se adaugă comisionul de ticketing.
Abonații Muzeului ASTRA beneficiază de 1.000 de bilete la preț redus, care se găsesc la sediul instituției.
Abonamentele și biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 12-14 august, cu ocazia sărbătorii Sfintei Marii. Vor fi în jur de 200 de meșteri populari din toată România, cu tot cu produsele lor realizate în stil arhaic, cu unelte specifice și cu materiale din zona lor de proveniență. În plus, va avea loc un maraton gastronomic cu preparate din Maramureș, Moldova, Muntenia, Crișana, Oltenia, Banat și Transilvania. Oferta educațională va completa programul, prin ateliere pentru toate categoriile de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *