ONENIGHTSTAND și-au lansat prima piesă în limba română (video)

După 10 ani de concerte cu motoarele turate la maxim, mașinăria rock’n’roll a Sibiului, ONENIGHTSTAND, schimbă banda și a lansat zilele trecute prima piesa în limba română “Tu”.

Stilul și l-au perfecționat de-a lungul anilor, astfel că abordarea actuală depasește de mult clasicul mix de hard rock cu punk și se încadrează perfect în standardele actuale ale pieței muzicale.

Aceasta beneficieaza și de un clip video realizat de către echipa “Creative i” din Sibiu. Înregistrările, cât și mix-ul împreună cu mastering-ul, au fost efectuate în “Lowbass5 Studio” din Deva.

Single-ul este doar prefața albumului intitulat “DECADENT” programat să fie făcut public în 30 august a.c.. Datele evenimentelor și concertele de promovare vor urma să fie anunțate în scurt timp.

ONENIGHTSTAND activează fără pauza an de an, ajustând componența foarte rar, având rădăcini solide în trio-ul de chitări (2 lead + bas). În Sibiu deja sunt un etalon al rock-ului prin cluburile și barurile de profil unde împart scena cu mai toate celelalte trupe din România, dar acestea evident ca par neîncăpătoare și gașca nu ratează nici o oportunitate de a profita de open air-uri în mai toate județele.

Ani de zile și-au ascuțit armele secrete, fiind scumpi la vedere sau audiție dacă ne raportăm la TV sau undele radio și au preferat mereu să se afirme live pe scenă în fața publicului. Acum ONENIGHTSTAND par hotărâți să iasă la atac și din inima țării să ne inunde cu high voltage rock’n’roll!

Deseară de la ora 21:00 ONENIGHTSTAND sunt invitați la Interviurile Mediaș News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *