Concertul RIFF – Acoustic Shock

Pentru prima oară, în lunga carieră artistică, grupul RIFF alege să se prezinte în fața publicului cu un spectacol unplugged.  Evenimentul are loc azi, 15 iulie a.c., de la orele 20:30, in Piața Huet din Sibiu.

Concertul ”RIFF – Acoustic Shock” este o provocare pentru spectatori dar și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, au creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc.

Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea. Ca de obicei grupul pune un accent deosebit pe scenografia evenimentului, parte a show-lui, o etichetă a spectacolelor RIFF, inedită, surprinzătoare, o completare a mesajelor din muzica formației, scenografie apreciată în mod deosebit de public. Grupul RIFF a dovedit în cei peste 50 de ani de activitate că poate să fie mereu actual, că poate să surprindă publicul și să atragă noi spectatori, apropiind generațiile. Cu peste 3500 de spectacole în țară, dar și în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, cu 12 albume muzicale editate, formația RIFF se definește ca ”un grup de concert”, un grup care îndrăgește prestațiile live, fiecare spectacol fiind unic, o sărbătoare a muzicii rock românești.

 

Evenimentul face parte din proiectul “SIBIU-ACASĂ” ediția a II-a, proiect organizat de Asociația CULTURAL Act și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *