Peste 100 de tineri din țară și străinătate participă la Festivalul Internațional HermannstadtFest

Cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional HermannstadtFest reunește la Sibiu peste 100 de tineri din țară și străinătate. Evenimentul va avea loc în perioada 16-19 iunie a.c. , în Piața Habermann și va avea trei secțiuni principale: muzică tradițională, muzică de divertisment și muzică folk (dedicată artistului Vali Sterian), dar include și secțiuni speciale precum: „Dialog între generații” – Portret Compozitor Adrian Ordean și Codruț Croitoru, secțiunea „Remember” dedicată maestrului Șerban Georgescu și a artistei Mădălina Manole și secțiunea ,,Cântec pentru Dumnezeu”.
• Joi, 16 iunie, tinerii talentați din Sibiu vor putea participa gratuit la un Masterclass care va avea loc la ora 10.00 la Palatul Copiilor din Sibiu.
• Vineri, 17 iunie, Festivalul va debuta la ora 14.00 cu un recital susținut de Fanfara Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Va urma apoi concursul la secțiunile muzică folk, muzică tradițională și ,,Cântec pentru Dumnezeu”. Programul zilei va include și spectacolul ,,Copilărie în ie”, recitaluri susținute de trupa ,,Young Till Death”, artistul Mircea Vintilă și de cenaclul ,,Lumină Lină”, cu participarea părintelui Doru Gheaja, dar și lansarea albumului ,,Vreau să Îți mulțumesc” al sibiencei Dominique Simionescu.
• Sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 20.00 va avea loc un spectacol aniversar, seara urmând să se încheie cu un concert al trupei ,,Compact B”.

• Duminică, 19 iunie, concurenții vor fi premiați, iar publicul va putea urmări momentele artistice susținute de câștigătorii ediției de anul trecut și de alți invitați surpriză.

Festivalul Internațional HermannstadtFest este un eveniment organizat de Asociația „Domy Music Star” și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *