Ziua Internaţională Yoga la Mediaş

Școala Indiană de Yoga Terapeutică , Ambasada Indiei la București și terapeut Ioana Abramiuc vă invită să vă alăturați Zilei Internaţionale Yoga și să sărbătorim  împreună  a opta ediție  cu tema  “Yoga pentru Umanitate”.

Yoga derivă din termenul sanscrit “yoga” –cu  sensul de unitate- este un sistem antic care aduce împreună exerciții pentru corp, minte și suflet. Popularitatea yoga a crescut exponențial de-a lungul decenilor, ceea ce a reprezentat un bun motiv pentru Natiunile Unite (UN) să proclame ziua de 21 Iunie ca Ziua Internațională Yoga .  În mod firesc propunerea a venit din partea Indiei și a înregistrat 175 de țări semnatare. Prezentarea făcută de primul ministru Narendra Modi în timpul deschiderii celei de a 69 sesiuni a Adunarii Generale a Natiunilor Unite, rezonează în timp prin cuvintele sale de înțelepciune:

 “ Yoga nu este doar despre exerciţii; este un mod de a descoperii unitatea cu tine, cu lumea, cu natura”.

Ambasadorului  Indiei in Romania , domul Rahul Shrivastava, îi place să spună “ Yoga este darul Indiei oferit lumii. Este nevoie să ajungă la oameni, iar cei care doresc să vadă și să înteleagă vor profita din plin de această comoara”.

În 21 iunie a.c., se va sărbatori pentru prima dată în Mediaș  Ziua Internationala Yoga. Evenimentul este potrivit pentru toate vârstele și sunt invitați toți cei care caută o stare de echilibru corp-minte-suflet prin acțiune. În Mediaș aceasta actiune este organizată de terapeut Ioana Abramiuc și Școala Indiana de Yoga Terapeutică cu sprijinul Ambasadei Indiei in Romania alaturi de partenerul Hotel Mercur Binderbubi.

Ne întâlnim în 21 Iunie, ora 19:00, la Șura Binderbubi a Hotelului Mercur Binderbubi pentru a practica impreuna o oră de yoga.

Ioana Abramiuc este membră a Indian School of Yoga Therapy în proces de acreditare ca instructor internațional de yoga terapeutică, cu o experinte de peste 15 ani în practica yoga. Deasemenea Ioana este terapeut holistic cu competențe în terapia Bowen și aromaterapie,

Nivel participanți: Începători

Vârsta recomandată : 10-90 ani

Durata : 19:00-20:15

Echipament : Haine comode de sport, saltea yoga

Servicii oferite: Instructor yoga- gratuit; băuturi non-alcolice – contracost

Parteneri: Indian School of Yoga Therapy, Hotel Mercur Binderbubi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *