Sibiutiful Street Food Market

Piața Mare din Sibiu va prinde din nou culoare și gust pentru că mâine,  25 mai a.c., începe Sibiutiful Street Food Market, cel mai complex eveniment culinar din zona centrală al acestei veri.

Sibiutiful Streetfood Market vine cu o grămadă de surprize, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care duc dorul unor concerte de calitate. Zeci de food-truck-uri cu mâncare mexicană, burgeri delicioși, piadine, churros sau înghețată thailandeză vor gâdila papilele gustative ale gurmanzilor pentru cinci zile, în Piața Mare. Dar Sibiutiful Streetfood Market e mult mai mult decât un carusel de gusturi. Dacă vă era dor de muzică bună, opriți-vă din căutări, tot aici o veți găsi. Miercuri și joi, în primele două zile ale festivalului, evenimentul va fi animat de DJ-i locali, FunkyDrop, Tuți și Disconnected, iar vineri, sâmbătă și duminică, pe scenă vor urca unele dintre cele mai apreciate trupe ale noului val muzical românesc. Rockabella și Lucia vor concerta pe scena din Piața Mare vineri, Ana Coman, Jurjak și Lowelt sâmbătă iar duminică, fanii rock-ului alternativ se vor reîntâlnii cu două dintre trupele fanion ale acestui gen muzical, Grimus și The Mono Jacks. Grimus aduce sibienilor o mare surpriză, trupa va lansa la Sibiu noul lor album. În timpul zilei, atmosfera muzicală va fi întreținută de Coralie de Gonzaga.

La lăsarea serii, cu un burger zemos și o bere artizanală rece în față, vă invităm la film. Alături de Cinegold, Sibiutiful Street Food Market proiectează în fiecare seară de festival câte un film pe teme culinare. Julie & Julia, Ratatouille, No reservations și Chef vor rula seara, de la ora 21:30 pe ecranul ce va fi amplasat în piață. Cei mici vor avea și ei un loc numai al lor, în care se vor putea distra și relaxa alături de echipa de la Serious Fun, în Kids Zone-ul ce va fi amenajat în centru.

Pentru gurmanzi, Sibiutiful Streetfood Market este aproape un paradis. Piadine, pizza și cei mai delicioși burgeri combinate cu gusturi locale de la Gastro Bistro, Mexican Bizness vine cu cei mai cool taco și cei mai babani burrito iar Bistro del Puerto aduce ritmuri spaniole în line-up-ul culinar, chorizo, aioli, jamon și multe alte minunății iberice, toate stropite cu o delicioasă sangria, iar dacă aveți poftă de un cheesburger de prepeliță, treceți pe la Prepelițescu. Un prânz de treabă nu se poate încheia fără un desert pe măsură, iar dulciurile chiar vor fi pe alese, la Sibiutiful. Înghețată thailandeză, churros cu toate topingurile posibile, clătitele delicioase pregătite de Mimi`s Delice sau faimoșii cannoli făcuți de Mr. Cannoli vor avea grijă să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi în materie de deserturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *