Curs practic şi teoretic de introducere în permacultură

În perioada Aprilie – Iulie 2022, Asociația Dianthus în parteneriat cu Colegiul “Școala Națională de Gaz” implementează proiectul “Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“,  proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

În cadrul proiectului au avut loc mai multe ateliere de grădinărit cu elevii colegiului “Școala Naționala de Gaz”, au fost plantate răsaduri și semințe de legume și fructe, au fost instalate compostoarele și s-au achiziționat unelte și diverse materiale utile.

 

În perioada 11-12 Iunie 2022 se va organiza un curs practic si teoretic de introducere în permacultura de 2 zile, câte 8 ore fiecare zi, susţinut de domnul Radu Crăciun şi doamna Cristina Coliș de la “Seminte pentru viitor”. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, în ordinea inscrierii și in funcție de disponibilitatea de a replica informația mai departe. Invităm astfel pe cei interesați să se înscrie folosind formularul de la adresa: https://forms.gle/CX5i4ChQeS4W6YuN9

Cursul de Introducere în Permacultură își propune să familiarizeze publicul larg cu principalele ei idei, concepte și valori, să explice de ce permacultura este un sistem eficient și sustenabil de producere a hranei, în timp ce protejează Natura. În cele ce urmează vor fi invitați elevii școlilor generale din Mediaș pentru a vizita sera didactică și a primi informații utile despre permacultură și despre spațiile verzi urbane.

Mai multe informații despre proiect găsiți pe pagina proiectului http://dianthus-medias.ro/promovarea-permaculturii-in-randul-copiilor-prin-ateliere-de-gradinarit-in-sera-didactica/ și pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/promovampermacultura/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *