Concerte aniversare Celelelte Cuvinte la Sibiu și Târgu Mureș

Formația Celelalte Cuvinte și-a programat două concerte aniversare la Sibiu și Târgu Mureș. În data de 2 aprilie a.c., băieții cântă la Oldies Pub în Sibiu, iar a doua zi la Târgu Mureș la Jazz & Blues Club. Concertul de la Sibiu o să fie deschis de tinerii de la Revolver.

Biletele online se pot cumpara de pe ambilet.

Lansată în anii 80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în „Iarbă prin păr”, „Un sfârșit e un început” sau „Fără cuvinte”, (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în „Se lasă rău”.

Prin albumul „Ispita”, orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul „Armaghedon”.

Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor de altădată, care o considera „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *