Medieșenii strâng alimente neperisabile pentru a fi trimise familiilor ucrainiene

Medieșenii sunt alături de poporul ucrainean. Administrația locală și mai multe restaurante strâng alimente neperisabile pentru a fi trimise familiilor ucrainiene.

“Cu toții asistăm la situația tot mai grea din Ucraina. Vedem cum într-un timp atât de scurt, viețile a mii de oameni au fost puternic afectate.  Vă propunem să fim alături de aceste familii supuse la grele încercări. Astfel, Primăria Mediaș prin Direcția de Asistență  Socială pune la dispoziție un spațiu unde să fie colectate alimente neperisabile pentru a fi trimise familiilor ucrainiene care au mare nevoie de acestea. Sunteți așteptați la adresa Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr.11, zilnic între orele 13:00-17:00. Cei care pot pune la dispoziție locuri de cazare sunt rugați să ne informeze. Pentru întrebări și detalii sunați la telefon verde 0800800602”, anunță Primăria Mediaș.

 “În aceste momente crunte nu putem spune decât că Solidaritatea naște Empatie. Nu putem să zicem prea multe, dar dorim să ajutăm, astfel că, 15% din banii strânși din vânzarile din cursul zilelor următoare (28 februarie-6 martie) îi vom folosi pentru a achiziționa alimente neperisabile, scutece si produse de igienă pentru refugiații ucrainieni! Produsele vor fi redirecționate, mai apoi, către centrele de colectare.”, spun cei de la The Bean.

“În această perioadă de grea încercare, echipa Restaurantului Cherhana Denisa dorește să susțină familiile de refugiați ucrainieni veniți în Mediaș sau apropieri, cu o masă caldă gratuită pe zi. Dacă cunoașteți asemenea cazuri de refugiați ucrainieni îndrumați-i către noi, Restaurant Cherhana Denisa, situat la ieșire din orașul Mediaș, direcția sat Buzd, unde în baza prezentării unui act de identitate care să ateste faptul că locuiesc în Ucraina le vom oferi o masă caldă. Vom încerca să ne mobilizăm în viitorul apropiat pentru a putea oferi și locuri de cazare”, este mesajul celor de la Cherhana Denisa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *