Sibianul de la Master Chef (sezonul 8)

Sezonul opt din Master Chef are parte de un concurent din județul Sibiu. Este vorba de Ionuț Oancea, în vârstă de 35 de ani, care apare ca și consultant finaciar din Amsterdam, pe burtiera celor de la ProTV. Ionut este orginar din Avrig și conform informațiilor de pe pagina lui facebook, lucreaza în Olanda pentru cei de la Weller.

Weller este o firmă cu servicii complete de consultanță administrativă și fiscală.   “Sprijinim atât clienții de afaceri, cât și persoanele fizice cu toate nevoile lor de contabilitate, administrare, consiliere fiscală și declarații fiscal”, se spune în prezentarea lor online.

“Cred că sunt o persoană foarte optimistă și cu multă energie pozitivă. Îmi place să zâmbesc mult, mult de tot, să văd partea bună și faină a lucrurilor. Am ajuns în Olanda în 2006, cu planul de a sta trei luni. M-am îndrăgostit și am decis să rămân o perioadă mai lungă, dar nu mi-am imaginat niciodată că o să rămân, că o să schimb naționalitatea și o să fac o carieră aici. La început, lucram în curățenie: făceam curățenie la birouri. După câțiva ani, unul dintre șefii unuia dintre birouri mi-a propus să îl ajut cu facturi în contabilitate. A fost greu, dar știam că nu vreau să rămân în curățenie, și așa mi-am început cariera la el, la birou (unde sunt angajat de 8 ani). Cel mai mare hobby este, evident, gătitul. Îmi place să experimentez și să gătesc zilnic”, spune Ionuț.

Ionuț face și sport de performanță. De 9 ani este membru al Clubului de rugby The Navigators din Amsterdam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *