Sibienii de la Domino lucrează la cel de-al doilea album

Sibienii de la Domino lucrează la cel de-al doilea album. Catalogați, încă de la debut, drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino au debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci trupa a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: Electric Castle, Peninsula, InTransylvania, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.


Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, chitară electrică, synth-uri și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprinde publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.
După lansarea primului material discografic intitulat „Fuga lolelor” lansat in anul 2017, trupa a luat o nouă direcție, reinventându-se prin noua formulă a trupei, aducând pe piața muzicală alternativă din România un sound inovativ. Anul trecut băieții au lansat melodia “Haida”, iar momentan se lucrează de zor la alte piese pentru albumul cu numărul doi.

Luna viitoare solistul vocal a foarmatiei Ioan Armean, o să cânte la Mediaș, în cadrul unui concert caritabil. Detalii ai mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *