Concert SUBCARPAȚI: Revelion 2022 la Sibiu

După un an de pauză, sibienii petrec din nou Revelionul în Piața Mare împreună, cu una dintre cele mai iubite trupe din România: SUBCARPAȚI. Ia-ți prietenii, îmbrăcați-vă gros și hai să te distrezi în aer liber, la cel mai fain concert de final de an!
Intrarea în atmosferă înainte de concert este asigurată de DJ Set YARDIE FLO (Basska) și  seara  se încheie cu un pahar de șampanie și multă voie-bună. Accesul va fi liber, necondiționat, însă având în vedere că spațiul se va aglomera va fi necesară purtarea măștii. Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu

Un comentariu


  1. De ce au daramat casutele din targ, Casa lui Mos Caraciun si centrele de vaccinare??? CA sa ce? sa faca spatiu??? de ce lasa liber//./ acum nu NE MAI INFECTAM?? targu de ce l-au ingradit si au lasat doar cei cu CERITFICAT?> ACUM la concert de revelion, lasa liber??? acum NU NE MAI INFECTAM?? SA stea jandarmii la concert si cei vaccinati… din partea mea pot canta singuri cei de la SUBCARPATI, ca nu le fac pe plac nemernicilor de la primarie…nu ma duc la concert..si sper sa nu fie mult public.. sa stea cu vaccinatii. ma doare`n cot de concertul lor… cum se face acum cu virusul, cu infectia???? DOARME DE REVELION VIRUSUL???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *