Sibienii de la  Revolver deschid concertul W.A.S.P. de la București

Formația sibiană REVOLVER a fost aleasă să deschidă concertul americanilor de la W.A.S.P. Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de heavy metal din lume – W.A.S.P., ocazie cu care americanii vor susține un turneu mondial ce va ajunge și la București. Concertul va avea loc pe data de 17.05.2022 la Romexpo, în București.

“Revolver este o trupă tânără foarte ambițioasă și mă bucur că putem aduce în atenția celor care vin să sărbătorească 40 de ani de activitate alături de W.A.S.P. o formație care se află la început de drum. Sper ca acest show să fie de bun augur pentru Revolver și, cântând pe aceeași scenă cu Blackie Lawless & W.A.S.P., un simbol al muzicii heavy metal, să îi motiveze și mai tare pentru a ajunge cât mai sus.”, a declarat Nelu Brîndușan, reprezentantul organizatorului concertului W.A.S.P. de la București.

Formația Revolver a declarat: ”E o onoare să cântăm în deschiderea concertului W.A.S.P. și suntem foarte încântați că avem șansa să arătăm publicului muzica noastră. Suntem bucuroși că au ales să încurajeze și să promoveze o trupă locală tânără.”

Revolver este una dintre cele mai tinere formații din România, formață din 5 adolescenți sibieni cu vârste între 15 și 17 ani.
În septembrie 2021, tânăra formație a lansat primul material discografic intitulat “Revolter”.
Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Revolver:
Dragoș Rădulescu – voce
Ștefan Marcu – chitara, voce
David Neacșu – chitară
Luca Barbu – bass
Haris Mureșan – tobe

Concertul de la București este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock și recomandat de Rock FM.

Biletele sunt disponibile online prin www.AmBilet.ro ( https://www.ambilet.ro/tc-events/w-a-s-p/  ),

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *