Se modernizează zona de agrement și locul de joacă din zona Greweln

În data de 7 decembrie 2021 a fost semnat la sediul Primăriei Municipiului Mediaș contractul „Modernizare zonă de agrement și loc de joacă – zona Greweln“. La evenimentul desfășurat în Sala Mare de Ședințe a primăriei au luat parte primarul municipiului,  Gheorghe Roman, reprezentanții firmei câștigătoare, dar și directori din cadrul municipalității.

Valoarea totală a contractului de achiziție este de 532.525 lei cu TVA. Lucrările care se vor desfășura în zonă constau în principal în amenajarea de alei pavate, mobilare urbană cu bănci, coșuri de gunoi stradal, instalație de iluminat pe timp de noapte, precum și un amfiteatru deschis și scenă pe structură metalică, pentru organizarea de evenimente. De asemenea, zona verde se va amenaja prin plantare de flori, plante decorative, arbori și arbuști ornamentali. În urma dialogului constant pe care l-am avut cu medieșenii și a reclamațiilor pe care le-am primit, am luat decizia, împreună cu colegii mei din primărie, să modernizăm în totalitate locul de joacă situat în zona Hanului Greweln. Astfel, am semnat astăzi un contract  care are ca principal scop schimbarea în bine a imaginii locului de joacă de la Hanul Greweln, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Un comentariu


  1. Și cine face lucrările? Cand demarează și cât durează execuția?Contracte se tot semnează dar derularea lucrărilor lasă de dorit, vezi lucrările la poduri.Apropo de poduri nu-i puteți întrebă pe primar si pe administratorul orasului cat mai durează bătaia de joc de la podul CFR?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *