Cosmin Berghean, premiat la un concurs internațional

Fotograful Cosmin Berghean a fost premiat la un concurs internațional. Medieșeanul a participat pentru prima dată la concursul Premio Espeleólogo de Barro 2021 din Spania și a câștigat mențiune pentru fotografia “Sub disc”. Fotografia câștigătoare a fost realizată de Cosmin, într-o peșteră din Munții Șureanu, în timpul unor filmări realizate pentru Festivalul internațional Speoarta.

Cosmin este foarte fericit și mulțumit de locul obținut la concursul internațional la care au participat “grei” ai fotografiei speologice mondiale. Au fost 44 de participanți din 15 țări, cu un total de 193 de fotografii. Este al doilea premiu din palmares câștigat în Spania. În anul 2019, împreună cu Ema Marcu a obținut locul doi, fiind singurii europeni premiați la acest concurs, celelalte premii find câștigate de concurenți din Australia și Mexic.

În anul 2018, Cosmin a câștigat  două premii în cadrul celei de-a opta ediții a concursului Balkan Photo Contest „WeAndCaves”. Cele două fotografii au fost realizate în peșterile Lazului și Șura Mare.

Un comentariu


  1. Sincere felicitări. Trebuie să-i facem cunoscuți pe medieșenii care au realizari demne de remarcat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *