Weinfest 2021 – Program si detalii de participare

Organizatorii Weinfest 2021 au oferit azi, 1 septembrie a.c., detalii despre cele trei zile de festival.
De astazi intram in linie dreapta!
Locatia evenimentului: Piata Castelului (in curtea din jurul Turnului Trompetilor)
Acces doar pe baza de bilet sau invitatie. Numarul de bilete pus in vanzare sunt 100 accces 3 zile, 300 acces vineri, 200 acces sambata, 300 acces duminica. 20 de bilete VIP asteapta persoanele care doresc sa semneze alaturi de oficialitati, invitati, industrie si organizatori pe documentul proclamatiei de la Medias care va avea 100 de semnaturi isi va lua locul de onoare in Muzeul de vin al Transilvaniei care va fi amenajat la Medias!
Restul biletelor sunt rezervate invitatilor si industriei vitivinicole pentru participarea la proclamatia Zilei Internationale de Feteasca regala, o premiera in Romania. Este primul soi romanesc care obtine o zi internationala, provine de la Danes si a fost denumit acum 100 de ani de Ambrosi de la Medias.
Ne cerem scuze de pe acum pentru restrictii si rugam pe cei care doresc sa achizitioneze bilete din timp de pe site-ul www.eventim.ro.
Pentru cei care doresc serviciul de achizitionare bilet The Wine Corner in Piata Regele Ferdinand I nr.19 va ajuta cu drag incepand cu data de 06 Septembrie.
Biletul de acces permite degustari la cele 10 casute si
fiecare participant va primi la iesirea de la eveniment in schimbul bratarii primite la intrare o sticla de vin de Feteasca regala cu eticheta aniversara.
Cele trei Masterclass-uri vor avea loc la Casa Schuller cu acces limitat la max. 25 de persoane/Masterclass si sub rezerva dovezii de vaccinare legale sau a unui test rapid.
Vor urma si alte informatii interesante!
Sa ne vedem sanatosi in Vechea Metropola de vin a Transilvaniei la un eveniment care scrie istorie viticola nationala alaturi de personalitati nationale si invitati din lumea vinului!
Multumim comunitatii si tuturor celor care sprijina promovarea Vechii Metropole de vin a Transilvaniei Medias, si singura Metropola de vin a Europei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *