Câştigătorii concursului ,,Împreună facem Mediașul mai frumos’’

Concursul ,,Împreună facem Mediașul mai frumos’’ și-a desemnat miercuri, 18 septembrie a.c. câștigătorii. La sediul Primăriei municipiului Mediaș, începând cu ora 19.00, într-un cadru festiv, Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman alături de membrii juriului concursului a premiat câștigătorii primei ediții a proiectului ,,Împreună facem Mediașul mai frumos’’.

Cu acest prilej Primarul municipiului Mediaș a ținut să mulțumească tuturor celor care au participat la acest concurs și care au înțeles că doar prin efort comun și colaborare putem face Mediașul un oraș cât mai frumos și primitor, precizând că astfel de demersuri, proiecte și inițiative care au scop protejarea și înfrumusețarea spațiilor verzi ale orașului nostru și a peisajului urbanistic în general vor fi susținute constant de administrația publică locală și de acum înainte și a adresat din nou invitația, către întreaga comunitate, să participe în mod activ și cât mai numeros la întâlnirile cetățenești periodice organizate în diversele zone și cartiere ale orașului, acestea constituind un prim pas important în stabilirea priorităților, agendei de lucru și proiectelor administrației publice locale și structurilor din subordinea Primăriei
municipiului Mediaș.

Proiectul ,,Împreună facem Mediașul mai frumos’’ a fost o inițitivă derulată de Primăria municipiului Mediaș care a avut ca principal scop stimularea simțului civic și implicarea asociațiilor de proprietari în amenajarea și înfrumusețarea spațiilor verzi din jurul blocurilor de locuințe, rezultatul final fiind de îmbunătățire a aspectului urbanistic și condițiilor de habitat din municipiul Mediaș.

Concursul a debutat la începutul lunii iunie și a numărat la startul său 65 de asociații de proprietari/locatari din toate cartiere orașului nostru, care timp de trei luni au toaletat și înfrumusețat spațiile verzi din jurul imobilelor. La sfârșitul acestei perioade, un juriu de 7 membri, alcătuit din reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Mediaș și membri ai Consiliului Local Mediaș s-au deplasat la fiecare asociație participantă acordând un punctaj pe baza criteriilor de notare stabilite în regulamentul concursului. În urma acestei jurizări au fost acordate un număr de 40 de premii constând în motounelte și instrumente profesionale de lucru pentru întreținerea spațiilor verzi și gardului viu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *