Medieşenii participă la Boovie, festival – concurs de book – trailere pentru elevi

Un grup de elevi de la Colegiul “Şcoala Naţională de Gaz” Mediaş participă la Boovie, festival – concurs de book – trailere pentru elevi. Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret“ Focșani și Asociația Grow Up Project Focșani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, organizează a VI-a ediție a Festivalului-concurs de book-trailere BOOVIE®.

The Dreamers au intrat în curs cu o producţie inspirată de romanul de ficţiune Caraval, scris de Stephanie Garber.

Volumul Caraval, ale cărui drepturi de ecranizare au fost deja cumpărate de 20th Century Fox a fost unul dintre cele mai aşteptate romane pentru tineri ale anului 2017.

Cartea s-a aflat în majoritatea topurilor internaţionale ca unul dintre cele mai dorite volume din 2017: Yahoo, Bustle, PopCrush,TeenVogue, Epic Reads, Goodreads, Barnes & Noble, Entertainment Weekly, Paste Magazine, Girls’ Life Magazine.

Caraval ne aduce în prim plan povestea a două surori care reuşesc să scape de sub stricteţea unui tată tiranic atunci când pătrund în intriga periculoasă a unui joc legendar. Cel mai aşteptat roman de ficţiune pentru tineri al anului a intrat direct pe locul al doilea pe lista de bestselleruri a New York Times. De asemenea volumul a ajuns şi pe locul al treilea în topul celor de la Sunday Times, la doar câteva zile de la debut.

Mai multe detalii aflăm deseară la Interviurile Mediaş News Blog, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *