Program şi reguli de acces la Sibiu Sounds Festival 2021

Organizatorii Sibiu Sounds Festival au anunţat azi, 15 iulie a.c., programul celor două zile de concerte şi regulile de acces în Piaţa Habermann.

Reguli de acces:
Accesul participanților în spațiul de desfășurare al festivalului va fi permis în limita locurilor disponibile, dată fiind situația sanitară din România. Astfel, conform actualei legislații, vă prezentăm o serie de limitări pe care trebuie să le aveți cu toții în vedere.
Este permis accesul în incinta evenimentului doar persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:
▪ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (pentru a vă ușura accesul la festival, recomandăm să descărcați certificatul dumneavoastră de vaccinare, printr-o simplă generare de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/);
▪ prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE);
▪ prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE);
▪ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
* Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus.
** Minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.
Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare.
 Purtarea măștii de protecție este obligatorie în perimetrul evenimentului.
 Accesul în perimetrul festivalului se va face pe la intrarea unică amenajată dinspre food court în Piața Habermann, iar ieșirea prin cele 2 căi amenajate – lângă intrare și deasupra scărilor. Accesul în zona evenimentului va fi permis astfel: vineri, 16 iulie, începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 17 iulie, de la ora 16:30.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu energie bună la Sibiu Sounds Festival, în Piața Habermann!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *