Byron Symphonic, mâine la Sibiu

Mâine, 4 iulie a.c., de la ora 21:00 trupa byron urcă pe scena din Piața Mare alături de Filarmonica de Stat Sibiu, pentru un eveniment spectaculos. Alături de orchestra formată din peste 50 de instrumentiști clasici vom avea ocazia să ascultăm piesele cunoscute din repertoriul byron într-o variantă re-orchestrată, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Intrarea este liberă.
În 15 ani de activitate byron a devenit una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România. Piesele lor stârnesc emoții uitate, trezesc angoase și bucurii neașteptate. Cu versuri profunde și orchestrații complexe, byron a reușit, cu multă răbdare și perseverență să aducă în fața publicului român un produs rar pe scena muzicală românească.
”M-au atras întotdeauna experimentele cross-over, îmi place enorm atunci cand simfonicul trece granița către orice alt gen muzical, mai ales înspre rock. Mă bucur foarte mult să îi reîntâlnesc pe byron, cu care sunt la a doua colaborare, după proiectul din 2018 alături de ALTorchestra.” (Tiberiu Soare, dirijor).
Momentele în care un artist pop-rock se întâlnește cu registrul clasic sunt rare, iar rezultatul este de fiecare dată extraordinar. Show-ul grandios va marca finalul festivalului Zilele Muzicale Româno-Americane, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *