Concurs: Împreună facem Mediașul mai frumos!  

Primăria Mediaș organizează un concurs între asociațiile de proprietari și locatari din municipiu, sub genericul „Împreună facem Mediașul mai frumos!“. În luna mai a acestui an vor avea loc dezbateri publice în vederea organizării concursului, urmate în luna iunie de înscrierea participanților. Competiția  se va desfășura pe toată durata verii, astfel lunile iunie și iulie sunt dedicate amenajării, întreținerii și ulterior jurizării spațiilor verzi, iar departajarea concurenților și premierea câștigătorilor vor avea loc în luna august.

Se vor acorda premii în valoare totală de 50.000 de lei, astfel: 10 premii I, 10 premii II și 20 premii III. Premiile constau în motounelte de tuns iarbă, motounelte de tuns gard viu și foarfece de tuns gard viu. Regulamentul concursului și mai multe detalii vor fi afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Mediaș.

„Dragi medieșeni, sunt convins că fiecare dintre noi își dorește ca Mediașul să fie un oraș cât mai prosper, mai curat, mai frumos. Cu toții ne mândrim de lucrurile  bune care să întâmplă în orașul nostru, motiv pentru care consider că trebuie să ne implicăm și mai mult și să arătăm că suntem o comunitate unită.

Astfel, împreună cu Direcția de Administrare a Domeniului Public, am pus bazele unui concurs numit: Împreună facem Mediașul mai frumos! Acesta se adresează tuturor asociațiilor de locatari și își propune înfrumusețarea spațiului din fața blocului unde fiecare locuiește.

Începem cu o dezbatere pe tot parcursul lunii mai, perioadă în care vă invit  să ne trimiteți sugestiile și propunerile dumneavoastră.  Înscrierile vor avea loc în intervalul 7 – 18 iunie, iar concursul se desfășoară în lunile iunie si iulie. În luna august, vor fi acordate premii constând în aparatură pentru îngrijirea zonelor verzi.

Vă invit să vă înscrieți în acest concurs și, bloc cu bloc să facem Mediașul mai frumos.“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *