Cartea lui Chinezu este la precomandă

Bunul meu prieten din bloggosferă şi un apropiat al Mediaşului, Cristian China Birta şi-a finalizat prima carte.

În anul 2014, Chinezu a scris pe site-ul său de ce i-a plăcut cartea “Mediaşul radiofonic”, acum este rândul meu să vă dau de veste că volumul său de debut este la precomandă.

“Un influencer este acea resursă digitală care, în baza unui contract comercial și în conformitate cu un brief care să conțină cerințe clare, este achiziționată la un anumit cost și care trebuie să aducă beneficii în conformitate cu obiectivul de comunicare al brandului.

Aceasta este definiția influencerului, de la care am pornit când am scris această carte. Și care se regăsește în toate capitolele. Când vorbim despre importanta decizie dacă merită sau nu să facem o campanie cu influenceri. Când analizăm cum să alegi influencerii. Cum să îi plătești. Cum să le dai brieful corect. Cum să îi gestionezi. Cum să analizezi rezultatele campaniei.

Căci asta sunt influencerii: niște resurse. Care, dacă toată campania este construită corect, așa cum îți recomand în carte, s-ar putea să îți aducă beneficii”, scrie Chinezu.

Cartea poate fi precomandată până pe 15 martie și vine cu autograful autorului https://carturesti.ro/…/ce-ne-facem-dom-le-cu…

Binecunoscutul influencer si blogger, Cristian China – Birta a fost  invitatul meu la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *