Medieşeanca Mădălina Vintilă, reporter la “Vorbeşte lumea”

Începând de azi, 12 februarie a.c., medieşeanca Mădălina Vintilă intră în echipa emisiunii “Vorbeşte lumea”, difuzată la Pro TV.

  Mădălina nu părăseşte “prima dragoste, radioul”, rămâne la PRO FM. “Rămân şi la radio dar pe matinalul de weekend. În timpul săptămânii sunt la ProTV la Vorbește lumea.”, mi-a spus Madalina, care azi este invitată în platou de către Lora si Cove.

Vorbește lumea este o emisiune de divertisment difuzată pe PRO TV, de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la ora 10:30, și prezentată de Lora și Cove (Gabriel Coveșanu). Emisiunea abordează subiecte din toate sferele de interes, de la modă, frumusețe, sănătate și până la cooking și parenting.

Fiecare emisiune aduce în platou invitați atât din lumea mondenă, vedete și celebrități, artiști, cât și personalități publice și din sfera medicală, culturală astfel că tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes.

Despre cariera medieşencei noastre am discutat în cadrul Interviurilor Medias News Blog. Interviul cu Mădălina se poate vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *