O medieşeancă îi învaţă pe chinezi limba engleză

Zilele trecute vă spuneam că o să scriu despre o medieşeancă, ce îi învaţă pe chinezi limba engleză. Este vorba de Raluca Hodîrnău, care de o bună bucată de vreme locuieşte în China şi lucrează în învăţământ pentru brandul Spirit Kids Education.

Raluca a absolvit Şcoala Natională de Gaze Naturale în perioada 1999 – 2003 profil economic, iar în perioada 2003 – 2007 a studiat la Facultatea de Finanţe – Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Dupa ce a trăit o perioada la Sibiu, unde a lucrat la diverse firme şi o agentie de publicitate, s-a mutat în China la finalul anului 2016, datorită soţului, care este chinez. Locuiesc în oraşul Foshan, lângă Guangzhou – capitala Guangdong, aproape de Hong Kong şi Macao. Provincia este în partea de sud al Chinei, cu ieşire la Marea Chinei de Sud.

“În momentul de faţă lucrez la un English Training Center, care face parte din brandul Spirit Kids Education. Un brand care are peste 110 centre în toata China şi continuă să se răspândească. Scopul este de a învaţa engleza ca şi limba secundară pentru copii între vârstele 2 – 15 ani. În noiembrie s-a împlinit 1 an de când am început să lucrez la acest centru, care recent a sărbatorit un an de la înfiinţare. La sfarsitul anului 2020 centrul avea 120 de cursanţi, iar numărul lor continuă să crească”, mi-a scris Raluca.

Mai multe detalii o să aflăm chiar de la Raluca, marţi, 19 ianuarie a.c. la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *